Over 10.000+ fornøyde kunder | fast pris | fri frakt og retur

Rabatt for hele bedriften!


    4.7/5, 300 anmeldelser

Med Okkult får du:
  • Markedsledende priser
  • Gratis synsundersøkelse
  • Øyehelseundersøkelse

Bedriftsavtale - gunstige priser for hele bedriften

    4.7/5, 300 anmeldelser

Med Okkult får du:
  • Markedsledende priser
  • Gratis synsundersøkelse
  • Øyehelseundersøkelse

Lovpålagt databrille

Visste du at arbeidstakere som jevnlig arbeider ved en dataskjerm har rett til å få dekket synsundersøkelse og databriller av arbeidsgiver i henhold til arbeidsmiljøloven?

Med vårt ledende tilbud om gratis synssjekk og attraktive personlige faste priser på innfatninger og glass, er Okkult det beste valget for din bedrift. Ta kontakt nå for å få et tilbud.

Fyll ut skjema og få et uforpliktende tilbud! 👓

Bedrifts navn

Org. nummer

Kontaktperson

Telefonnummer:

Email:

Perfeksjonert tilpasning basert på AI

Vi er stolte av å kunne tilby deg vår revolusjonerende teknologi som benytter avansert AI-teknologi for raskt og presist å kartlegge dine behov, enten dine ansatte trenger databriller, personlige briller eller progressive briller. Vår undersøkelse tar kun 20 minutter og er gratis.

Har du noen spørsmål om bedriftsavtale?
Vi her for å hjelpe deg! 

Se de mest stilte sprøsmålene til høyre, eller chat med oss.
Hvordan kan jeg få en avtale for min bedrift?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt for å dekke dine behov. 
Hvilke fordeler får jeg for min bedrift?
Med gratis synsundersøkelse og gode rabatter på allerede attraktive, markedsledende priser, sørger vi for at din bedrift får brillene dere trenger. La oss løse problemet for deg.
Hva har arbeidstakere krav på?
Ifølge arbeidsmiljøloven er det arbeidsgiveren som skal dekke utgiftene i forbindelse med synsundersøkelse, skjermbriller og tilpasning av brillene. Inngå en avtale med oss i dag for å sikre at din bedrifts behov blir dekket til en fornuftig pris.
Hvorfor er synssjekken gratis?
Vi mener at det ikke skal koste deg noe å sjekke brillestyrken din. Derfor har vi som eneste aktør i Norge gratis synsjekk. 
Hva slags briller tilbyr Okkult?
Vi tilbyr briller med styrke (enstyrke og progressive), solbriller og blålysbriller. Alt du skulle trenge for din bedrift. Brillene er vårt egen design, og du finner de ikke noen andre steder enn hos oss. Du finner alle briller på okkult.com eller i en av våre fysiske butikker, enten i Hegdehaugsveien 34, Oslo eller på Ski Storsenter.

Om Okkult

Okkult er et norsk merke og en motreaksjon til en utdatert brillebransje - en bransje preget av høye priser og kompliserte tilvalg. 


Alle våre briller er egenprodusert skandinavisk design, i premium kvalitet. Vi ønsker å skifte fokus fra overprisede merkevarebriller, og over til deg som person og kunde. Hvorfor? Fordi alle har rett til å se bra og se bra ut - uten at det koster skjorta. Dette gjør vi ved ved å hoppe over dyre mellomledd og heller gå rett til produsentene. 


Vi tilbyr høykvalitets briller med styrke, solbriller og blålysbriller til faste, rimelige og transparente priser.

Se våre briller