Over 4500+ fornøyde kunder | fast pris | fri frakt og retur
Synssjekk hos Okkult

Gratis synssjekk

    4.8/5 - 500 anmeldelser

På tide å sjekke synet? 👓 
Hos Okkult får du alltid gratis synssjekk.

Okkult er en innovativ brille- og optikerkjede der kvalitet og design står i fokus, hånd i hånd med faste, rimelige priser. 

Hegdehaugsveien 34, 0352 Oslo
og Ski Storsenter 
Vi har ledig time!

Gratis synssjekk

    4.8/5 - 500 anmeldelser


På tide å sjekke synet? 👓 
Hos Okkult får du alltid gratis synssjekk.

Okkult er en brille- og optikerkjede der kvalitet og design står i fokus, hånd i hånd med faste rimelige priser. 

Hegdehaugsveien 34, 0352 Oslo 
og Ski Storsenter

Lenge siden du har sjekket brillestyrken din?

Vi mener at det ikke skal koste deg noe å finne brillestyrken du trenger. Med årene forandrer synet ditt seg, og med det følger behovet for en ny synssjekk. 

En synssjekk er en nøyaktig og effektiv måte der vi benytter oss av revolusjonerende AI-drevet teknologi for å finne brillestyrken din, helt gratis! 

Trenger du hjelp av optiker?

Ved samsynsproblemer, synstap eller andre spesielle behov foretar en erfaren optiker en utvidet øyehelseundersøkelse. 


Optikeren vil kartlegge din synsstatus, blant annet ved vurdering av øyemotorikk/samsyn og generell øyehelse. Les mer her.


Vi tilbyr også synssjekk og utvidet øyehelseundersøkelse med optiker i vår butikk på Ski Storsenter.

Om Okkult

Okkult er et norsk merke og en motreaksjon til en utdatert brillebransje - en bransje preget av høye priser og kompliserte tilvalg. 


Alle våre briller er egenprodusert skandinavisk design, i premium kvalitet. Vi ønsker å skifte fokus fra overprisede merkevarebriller, og over til deg som person og kunde. Hvorfor? Fordi alle har rett til å se bra og se bra ut - uten at det koster skjorta. Dette gjør vi ved ved å hoppe over dyre mellomledd og heller gå rett til produsentene. 


Vi tilbyr høykvalitets briller med styrke, solbriller og blålysbriller til faste, rimelige og transparente priser.

Har du noen spørsmål?
Vi her for å hjelpe deg! 

Se de mest stilte sprøsmålene til høyre, eller chat med oss.
Hva er en synssjekk?
Under en synsjekk finner vi brillestyrken din, raskt og nøyaktig. 

Våre spesialtrente optikerassistenter innleder synssjekken med å kartlegge synsstatus. Deretter foretas en objektiv styrkemåling ved hjelp av en autorefraktor for å få en indikasjon på avstandsstyrken din.

Til selve styrkesjekken benyttes et svært nøyaktig system som med bistand fra optikerassistenten finner din optimale brillestyrke i løpet av få minutter. Optiker vil se over resultatene. 

På bakgrunn av en rekke synsrelaterte spørsmål i starten av synssjekken, eller dersom det oppdages avvik, fanger systemet opp et eventuelt behov for utvidet undersøkelse hos optiker 
Hvor lang tid tar en synssjekk? 
15 minutter
Hva er en øyehelseundersøkelse?
Har du samsynsproblemer (skjeling eller dobbeltsyn), synstap på et eller begge øyne, har andre underliggende problemer, eller rett og slett bare er nysgjerrig på hvordan det står til med øyehelsen din anbefaler vi deg å ta en synsjekk+øyehelseundersøkelse.

Optikeren vil kartlegge din synsstatus, blant annet ved vurdering av øyemotorikk/samsyn og generell øyehelse, og foretar som optikerassistenten en elektronisk styrkemåling før styrken måles på tradisjonell måte.

Ved hjelp av et funduskamera vurderes den sentrale delen av netthinnen, hvor skarpsynet og synsnerven er lokalisert, og et spaltelampemikroskop benyttes for å se på tilstanden i øyets fremre del.

Vår optiker har tilgang til diagnostiske medikamenter for grundig undersøkelse av netthinnen, og som et hjelpemiddel når det av ulike grunner er vanskelig å finne rett styrke.

Øyets indre trykk blir rutinemessig målt ved hver undersøkelse hos kunder over 40 år.

Optikeren har henvisningsrett og vil ved behov henvise deg videre til en øyelege.
Hvorfor er synssjekken gratis?
Vi mener at det ikke skal koste deg noe å sjekke brillestyrken din. Derfor har vi som eneste aktør i Norge gratis synsjekk. 
Hva slags briller tilbyr Okkult?
Vi tilbyr briller med styrke (enstyrke og progressive), solbriller og blålysbriller. Alle brillene er vårt egen design, og du finner de ikke noen andre steder enn hos oss. Du kan finne alle våre briller på okkult.com eller i en av våre fysiske butikker, enten i Hegdehaugsveien 34, Oslo eller på Ski Storsenter.

Se våre briller