Om Okkult


Okkult er en motreaksjon til en utdatert brillebransje. En bransje preget av høye priser og kompliserte tilvalg. Vi ønsker å skifte fokus fra overprisede merkevarebriller, og over til deg som person og kunde. Hvorfor? Fordi alle har rett til å se bra og se bra ut - uten at det koster skjorta. Dette klarer vi fordi vi hopper over dyre mellomledd og heller går rett til produsentene. Alle våre briller er av egenprodusert skandinavisk design, og vi tilbyr akkurat samme kvalitet som du kan forvente fra et hvilket som helst motehus. Vi tar utgangspunkt i deg som kunde i alt vi gjør - både når det kommer til hva du liker, hva du faktisk trenger og hva brillene koster. For la oss være ærlige: synet ditt er viktig, men for de fleste ikke så komplisert. Det er behovene dine som betyr noe, og vår ambisjon er at du alltid skal kunne utrykke hvem du er og hvordan du føler deg. 


For oss i Okkult er det viktig å være transparente og tilpasningsdyktige. Dette medfører et ansvar for å skape et sosialt ansvarlig produkt som tar miljøtrusselen på alvor. Derfor benytter vi oss av et organisk materiale kalt «eco-acetat» i alle våre briller. Det betyr blant annet at råmaterialet i plasten er naturlig og selve acetatet er nedbrytbart. 


Ellers kommer brillene våre i en rekke former og fasonger - enten du trenger briller med styrke, solbriller eller briller med blue light. Og forresten, synssjekk hos Okkult er gratis når du kjøper briller! Det kan jo være greit å vite.