10.000+ fornøyde kunder | Fri frakt og retur
Designet i Oslo | Kvalitetsbriller til fast pris

Vårens solbrilletrender hos Okkult

Vårens solbriller fortsetter den enkle sporty chic-stilen, der vi kombinerer tekniske materialer med elegante farger. Vi er ikke lenger opptatt av bling og dristige elementer som store logoer, men heller opptatt av å finne den riktige, stilige kombinasjonen av farger og passform for å skape et unikt uttrykk. Hos Okkult finner vi den solbrillen som passer deg og ditt ansikt, enten du har trenger solbriller med eller uten styrke.
Previous Article

Kim er vår nye trendy solbrille og en nyhet i vår solbrillekolleksjon. Vi har latt oss inspirere av 00-tallet og videreutviklet vår fashionfavoritt og bestselger Uno. Resultatet er en solbrille med god balanse mellom minimalistiske linjer og kvalitetsdetaljer, virkelig en statement piece i sommergarderoben i år. Vi introduserer også en ny farge i Okkult-sortimentet, teksturert perlemor-hvit, som en hyllest til après-ski-stilen. Hvis du liker denne formen på solbriller, men ønsker stålramme anbefaler vi at du sjekker ut nyheten Snorre. Den er så kul at den må oppleves.

Lex er vår andre nye brille som treffer spot on på sporty chic-stilen. Dette er en teknisk brille som du kan bruke utendørs, og kommer med tre forskjellige fargede linser slik at du kan matche med din egen stil. Dette er vår første sportsbrille, og vi har jobbet i flere måneder for å få riktig passform, riktig teknisk kvalitet for best mulig praktisk bruk. Selv om denne innfatningen kan brukes til trening, har vi implementert et snev av mote for at du skal kunne bruke den til hverdags i byen så vel som i naturen.


Retrorammene fra 70-tallet er fortsatt en del av motebildet i år. Store, voluminøse, feminine og elegante. Vi ser dem komme i mer rektangulære og åttekantede former for den kommende sesongen. Disse trendy solbrillene passer både til en oversized look og en mer pyntet og chic look. Okkult sine bestselgere fra dag én, som Ada, Kornelis og Vega, og nyheten Love, er inspirert av de vintage linjene fra 70-tallet. Du får alle brillene i forskjellige farger, som for eksempel Brown Havana til Pink Crystal og ren, blank svart, så du kan finne en farge som passer deg og din stil.

Quiet luxury

Kvalitet, former og farger er viktigere når du velger en ny innfatning enn å vise frem merket du bruker. Denne trenden handler om å oppdage håndverket og detaljene i stedet for å bare kjøpe noe for et navn. Vi har logo på innsiden av brillerammen, så brillen og designet får skinne for seg selv.