10.000+ fornøyde kunder | Fri frakt og retur
Designet i Oslo | Kvalitetsbriller til fast pris

Visste du at du kan kjøpe briller med styrke på nett 

- helt trygt?

Riktig styrke på brillene er meget viktig for å unngå svimmelhet, slitne øyne, hodepine og vondt i nakken. I en hektisk hverdag, kan en tur til optiker bli nedprioritert, noe vi i Okkult har full forståelse for. Vi ønsker å gjøre prosessen så lett som mulig for deg. Derfor har du mulighet til å kjøpe briller med styrke i vår nettbutikk - uansett om det skulle være avstandsbriller, lesebriller, blålysbriller eller solbriller - vi har det meste!

Hvordan enkelt bestille briller med styrke på nett?


1.
Se gjennom vårt brede utvalg av stilfulle briller og velg din favoritt (vi har også gratis hjemlån om du vil prøve flere modeller før du handler)


2. Fyll inn din brillestyrke manuelt, bruk brilleseddel fra tidligere synssjekk hos Okkult eller send den til oss på mail (hei@okkult.com)


3. Velg om du skal ha ekstra tynne glass eller blålysfilter


4. Etter du har lagt inn bestillingen, så setter vi i gang prosessen med å bestille spesialtilpasset glass til deg


5. Få brillen på døren i løpet av en til tre uker. Om du ikke skal være helt fornøyd, sørger vi for ny tilpasning - helt kostnadsfritt!


Husk at Okkult tilbyr gratis synssjekk. 

På synssjekken finner du ut hvilken brillestyrke du trenger. I tillegg har du muligheten til å ta en rimelig øyehelseundersøkelse ved siden av synssjekken. Dette er lurt om du mistenker at du har samsynsproblemer eller andre spesielle behov. 

Enkelt for deg, og helt trygt!

Når du mottar brillen, og føler den ikke stemmer helt overens i bredden eller nesepartiet - fortvil ikke, da er det bare å svinge innom oss for å få dette justert - helt gratis. Om du ikke bor i Oslo, så fikser nok din lokale brillebutikk dette for deg.

Vi gleder oss til å hilse deg!


Om du ønsker hjelp med å finne riktig styrke eller ønsker å prøve brillene, ta gjerne turen til Okkult-butikken vår. Vi ligger sentralt på Majorstua i Oslo på Hegdehaugsveien 34. 


Okkult - Briller på nett, men også i butikk. Velkommen til gratis synstest.