10.000+ fornøyde kunder | Fri frakt og retur
Designet i Oslo | Kvalitetsbriller til fast pris

Hva er Okkults synssjekk sammenlignet med en synsundersøkelse eller synstest?

Vår synssjekk er for å måle brillestyrken din. En synsundersøkelse eller synstest inneholder øyehelserelaterte målinger der en tar bilder av netthinnen og trykkmåling. Vi tilbyr dette også i en utvidet synsjekk+øyehelseundersøkelse, men for mange kan dette virke unødvendig og irrelevant. Vi har derfor gjort ting litt enklere, og tilbyr derfor en gratis synsjekk der man får synsrådgivning.

.

Det er en liten forskjell, men vi tror vår løsning gir deg bedre opplevelse og resultat.

Vår gratis synssjekk er en rask og nøyaktig metodikk, der vi finner din brillestyrke. Synssjekken starter ved at optikerassistenten har en samtale om hvilket synsbehov du har, hvilke medisiner du bruker som kan påvirke synet og om det er noen kjente sykdommer i familien. Deretter vil våre spesialtrente optikerassistenter foreta en objektivt styrkemåling ved hjelp av en autorefraktor for å få en indikasjon på avstandsstyrken din. Deretter blir det benyttet et nøyaktig system som med bistand fra optikerassistenten din finner din optimale brillestyrke. 


Vår spesialtrente optikerassistenter vil hjelpe deg videre og foreslå hvilke justeringer du skal trenge i dine briller. De vil også underrette deg hvorvidt du er langsynt, nærsynt eller skjev hornhinne. Denne sjekken vil også oppdage om du kanskje også har en svak skjeling. 


Hva er tørre øyne og hvordan blir jeg kvitt det?

Tørre øyne, eller keratoconjunctivitis på fagspråket, forårsakes av svekket tårefilm eller økt fordamping fra øyets overflate. Dette kan føre til en rekke øyeplager som gir en følelse av at man har konstant rusk på øyet, svie, eller at øyet kjennes ut som sandpapir. Noen opplever at de får slimtråder eller at øyet blir rødt.

Dette skjer med synet ditt når du passerer 40

Sliter du med å fokusere på objekter når du leser en bok eller scroller gjennom telefonen? Hvor du må myse for å kunne se ting klart. Merker du at øynene dine svir og klør, eller at du ender opp med å få hodepine? Sannheten er at du er ikke alene, men hvorfor skjer dette?

Alltid gratis synssjekk hos Okkult

En synsundersøkelse eller synstest fra andre aktører oppleves ofte som omfattende og avanserte, og tar mer av din tid enn hva vår gratis synssjekk gjør. Disse undersøkelsene kan også ha høy pris. Vår synssjekk gir de samme resultatene på brillestyrke - derfor ønsker vi å holde det enkelt, ved at vi kan fortsatt tilby deg en sjekk som gir deg svarene du trenger for å skaffe deg briller med styrke.

Sale Off
Snorre
990,00 kr990,00 kr
Sale Off
Oskar
990,00 kr990,00 kr
Sale Off
Love
990,00 kr990,00 kr
Sale Off
Folke
990,00 kr990,00 kr
Sale Off
Balder
990,00 kr990,00 kr
Sale Off
Ask
990,00 kr990,00 kr
Sale Off
Kornelis | Okkult Eyewear
990,00 kr990,00 kr
Sale Off
Vega | Okkult Eyewear
990,00 kr990,00 kr
Sale Off
Kaj
990,00 kr990,00 kr