Over 10.000+ fornøyde kunder | fast pris | fri frakt og retur
Okkult har overtatt ditt kundeforhold

Velkommen til
Okkult Optikk!

    4.8/5 - 500 anmeldelser

Hvem er Okkult? 👓 
Okkult er en ny optiker- og brillekjede som har overtatt alle kundeforholdene til Eye Factory på Ski Storsenter som har avviklet driften. Alle tidligere kunder vil bli fulgt opp i tråd med avtalte innkallinger til synsundersøkelser og oppfølging av optiker.

Våre optiker og optikerassister ønsker deg velkommen til din neste synsundersøkelse!

Du finner Okkult på Ski Storsenter og Hegdehaugsveien 34
Okkult har overtatt ditt kundeforhold

Velkommen til Okkult Optikk!

    4.8/5 - 500 anmeldelser

Hvem er Okkult? 👓 
Okkult er en ny optiker- og brillekjede som har overtatt alle kundeforholdene til Eye Factory på Ski Storsenter som har avviklet driften. Alle tidligere kunder vil bli fulgt opp i tråd med avtalte innkallinger til synsundersøkelser og oppfølging av optiker.

Vår optiker og optikerassister ønsker deg velkommen til din neste synsundersøkelse!

Du finner Okkult på Ski Storsenter og Hegdehaugsveien 34

Transparente priser på komplett brille

Vi har hoppet over fordyrende mellomledd og designer våre briller selv. Dette gjenspeiles i våre priser:

Briller med styrke
1990,–
Progressive briller 4990,–

Prisene inkluderer ramme + glass. Alle våre glass har anti-ripe, anti-reflex og hydrophopic coating (som gjør det enklere å rengjøre).

Tillegg:
+ Polariserte glass 700,–
+ Fargeskiftende glass 900,– 
+ Blålysfilter 350,–
+ Ekstra tynne glass 700,–

Hvorfor fikk du SMS av oss?

Etter pasientjournalloven har du som kunde rett å motsette deg overføring av din journal og i stedet kreve at journalen overføres til en annen bestemt virksomhet, jf. pasientjournalloven 24. Overdragelse av din journal til Okkult Optikk skjer med hjemmel i samme bestemmelse. For å sikre at dette blir håndtert korrekt, samarbeider vi med en ekstern tredje part, ProOptics AS, som vil administrere reservasjoner og korrekt flytting av data.


Dersom du ikke vil at Okkult Optikk skal følge opp deg som kunde og motta dine opplysninger, ber vi om at du kontakter ProOptics AS per epost Kundereservering@headsoptics.com eller per telefon 908 10 500 (08 – 16) innen 20. oktober 2023. Etter dette tidspunktet vil Okkult Optikk få tilgang til kundedataene. 

Har du noen spørsmål?
Vi her for å hjelpe deg! 

Se de mest stilte sprøsmålene til høyre, eller chat med oss.
Hva er en synssjekk?
Under en synsjekk finner vi brillestyrken din, raskt og nøyaktig. 

Våre spesialtrente optikerassistenter innleder synssjekken med å kartlegge synsstatus. Deretter foretas en objektiv styrkemåling ved hjelp av en autorefraktor for å få en indikasjon på avstandsstyrken din.

Til selve styrkesjekken benyttes et svært nøyaktig system som med bistand fra optikerassistenten finner din optimale brillestyrke i løpet av få minutter. Optiker vil se over resultatene. 

På bakgrunn av en rekke synsrelaterte spørsmål i starten av synssjekken, eller dersom det oppdages avvik, fanger systemet opp et eventuelt behov for utvidet undersøkelse hos optiker 
Hvor lang tid tar en synssjekk? 
15 minutter
Hva er en øyehelseundersøkelse?
Har du samsynsproblemer (skjeling eller dobbeltsyn), synstap på et eller begge øyne, har andre underliggende problemer, eller rett og slett bare er nysgjerrig på hvordan det står til med øyehelsen din anbefaler vi deg å ta en synsjekk+øyehelseundersøkelse.

Optikeren vil kartlegge din synsstatus, blant annet ved vurdering av øyemotorikk/samsyn og generell øyehelse, og foretar som optikerassistenten en elektronisk styrkemåling før styrken måles på tradisjonell måte.

Ved hjelp av et funduskamera vurderes den sentrale delen av netthinnen, hvor skarpsynet og synsnerven er lokalisert, og et spaltelampemikroskop benyttes for å se på tilstanden i øyets fremre del.

Vår optiker har tilgang til diagnostiske medikamenter for grundig undersøkelse av netthinnen, og som et hjelpemiddel når det av ulike grunner er vanskelig å finne rett styrke.

Øyets indre trykk blir rutinemessig målt ved hver undersøkelse hos kunder over 40 år.

Optikeren har henvisningsrett og vil ved behov henvise deg videre til en øyelege.
Hvorfor er synssjekken gratis?
Vi mener at det ikke skal koste deg noe å sjekke brillestyrken din. Derfor har vi som eneste aktør i Norge gratis synsjekk. 
Hva slags briller tilbyr Okkult?
Vi tilbyr briller med styrke (enstyrke og progressive), solbriller og blålysbriller. Alle brillene er vårt egen design, og du finner de ikke noen andre steder enn hos oss. Du kan finne alle våre briller på okkult.com eller i en av våre fysiske butikker, enten i Hegdehaugsveien 34, Oslo eller på Ski Storsenter.

Se våre briller