10.000+ fornøyde kunder | Fri frakt og retur
Designet i Oslo | Kvalitetsbriller til fast pris
Stjel stilen til stjernene

"Okkult har brillene og solbrillene som gjelder! 💫✨🌟"

    4.7/5, 190 anmeldelser

Se hele artikkelen  730 har skrevet om brillene våre ved å klikke på knappen under.

Stjel stilen til stjernene

"Okkult har brillene og solbrillene som gjelder! 💫✨🌟"

    4.7/5, 220+ anmeldelser

Se hele artikkelen  730 har skrevet om brillene våre
ved å klikke på knappen under.

Skjermbilde fra 730.no

Stjel brillene til stjernene 💫✨🌟

Stjel solbrillene til stjernene 💫✨🌟

Dette blir sagt om brillene våre

Dette blir sagt om brillene våre

Stjel stilen til Rihanna

Usikker på brillestyrken din?

Vi mener at det ikke skal koste deg noe å finne brillestyrken du trenger. Med årene forandrer synet ditt seg, og med det følger behovet for en ny synstest. 


En synsjekk er en nøyaktig og effektiv måte å finne styrken din på. Vi tilbyr også en utvidet synstest for vurdering av øyehelsen din hvis du har behov for det. Brilleseddelen lagres på din kundekonto, så du alltid vet hvor du finner den. 

Om Okkult

Okkult er et norsk merke og en motreaksjon til en utdatert brillebransje - en bransje preget av høye priser og kompliserte tilvalg. 


Alle våre briller er egenprodusert skandinavisk design, i premium kvalitet. Vi ønsker å skifte fokus fra overprisede merkevarebriller, og over til deg som person og kunde. Hvorfor? Fordi alle har rett til å se bra og se bra ut - uten at det koster skjorta. Dette gjør vi ved ved å hoppe over dyre mellomledd og heller gå rett til produsentene. 


Vi tilbyr høykvalitets briller med styrke, solbriller og blålysbriller til faste, rimelige og transparente priser.

Har du noen spørsmål?
Vi her for å hjelpe deg! 

Se de mest stilte sprøsmålene til høyre, eller chat med oss.

Hvilke type glass får jeg i brillene jeg kjøper hos dere?

Hos oss får du glass fra ledende leverandører enten du skal ha glass med styrke i en vanlig brille, solbrille eller om du kjøper solbrille/blålysbriller uten styrke. Disse blir slipt og ferdigstilt i butikken.


Kjøper du brille med styrke er alltid anti-ripe, anti-refleks, hydrofobisk coating og UV beskyttelse inkludert.


Kan jeg kjøpe progressive brille på nett?

Fordi det foreløpig ikke finnes et godt nok verktøy for å gjøre de nødvendige oppmålingene for dette online, så du må komme innom butikken hvis du ønsker progressive briller. Vi tar synet ditt på alvor og for å gi deg et best mulig produkt må vi gjøre det i butikken i Hegdehaugsveien 34, 0352 Oslo.

Hva slags materiale er innfatningene deres laget av?

Innfatningene som brukes i Okkult-brillene er laget av høykvalitets eco-acetat, rustfritt stål, eller en kombinasjon. Eco-acetat er bedre for miljøet. Acetat er et semi-syntetisk material som hentes fra cellulose, og er i høy grad nedbrytbar. Vi benytter også OBE Smart Hinges for å feste rammen og stengene - OBE er den ledende leverandør av brillehengsler.


Kan jeg kjøpe briller fra dere selv om jeg har høy styrke?

Ja, det kan du! Men vi har satt noen begrensninger ved kjøp på nett. Ved styrker høyere enn +/- 5,00 er det behov for at vi gjør noen ekstra nøyaktige oppmålinger som vi må gjøre i butikk. Dette har vi gjort fordi vi ønsker å gi deg en best mulig brille.

Kan jeg kjøpe enkeltstyrke glass selv om jeg har forskjellig syn på øynene?

Ja, nesten alle trenger forskjellig styrke på hvert øye. Enkelstyrke glass betyr bare at man ikke har to forskjellige styrker i et og samme glass, som man har på progressive med lesefelt nederst og avstandsfelt øverst i glasset. Progressive glass trenger man typisk først når man bikker 45. Enkeltstyrke er altså glasset for deg som bare trenger briller nærme eller på avstand, men ikke to i en.

Er det UV-beskyttelse i brilleglassene?

Ja, det er det, både i solbrillene våre - uansett om det er med eller uten styrke. Det er også UV-beskyttelse i de vanlige brilleglassene som ligger i materialet de er laget av.

Hvor lang tid tar det før jeg får brillen jeg har bestilt?

Leveringstiden vil variere avhengig av hva slags brille som bestilles. Solbriller og blålysbriller uten styrke sendes innen 48 timer. Om du bestiller briller eller solbriller med styrke så tar det litt lenger tid fordi glassene må slipes og tilpasses ditt syn. Briller med enkeltstyrke eller progressive glass sendes 7-14 dager etter bestilling, avhengig av styrken på glassene.

Jeg har bestilt briller fra dere på nett, men de sklir ned på nesen - hva gjør jeg?

Da er du hjertelig velkommen til å komme innom butikken vår for å få brillen tilpasset av våre dyktige medarbeidere. Om du bor langt unna, så er det stort sett mulig å få dette gjort hos de aller fleste brilleforretninger selv om du ikke har kjøpt brillen hos de.

Er det trygt å bestille brille med styrke på nett?

Ja, det er det. Hvis du har en brilleseddel, kan du enten fylle det inn selv i bestillingen - eller du kan sende oss på e-post, så fikser vi det for deg. Har du tatt synssjekk hos oss, blir det automatisk lagt inn på profilen din og når du bestiller.

Hva om brillene ikke passer meg?

Du kan komme innom butikken vår, så kan vi prøve å få de tilpasset til deg. Om brillene fortsatt ikke passer deg, eller du ikke er helt fornøyd, så sørger vi for en ny tilpasning - helt kostnadsfritt! 

Hva innebærer synssjekk + øyehelseundersøkelse?

Ved en synsjekk + øyehelseundersøkelse vil en erfaren optiker kartlegge din synsstatus. Det blir også benyttet et funduskamera og et spaltelampemikroskop. Vår optiker har tilgang til diagnostiske medikamenter for grundig undersøkelse av netthinnen, og som et hjelpemiddel når det av ulike grunner er vanskelig å finne rett styrke.

Hvordan kjøper jeg briller på nett?

Kjøpe briller på nett skal være like lett som å kjøpe reiser, hoteller, klær og elektronikk. Dette har vi sørget for! Trenger du hjelp så følg denne guiden, så har du snart et par briller på vei til deg.