Over 10.000+ fornøyde kunder | fast pris | fri frakt og retur
Våren er her og det er endelig tid for solbriller igjen! Les hva vår designer, Louise Bravoux, skriver om årets hotteste solbrilletrender. Alle solbriller koster 990,– hos Okkult. Finn din stil og møt sommeren med freshe, nye solbriller!

Trendene vi ser i 2022 er en hyllest til fortiden, en viss nostalgi blandet med modernisme. 


For den stilfulle
Vår solbrille Ada er akkurat det. 60-tallets cat eye-form omarbeidet med moderne linjer og vinkler. Ada kommer i 3 forskjellige farger og stemninger som reflekterer våren.


For den klassiske
Lykke er vår signaturramme: dristig og firkantet, unisex, trendy, men også veldig funksjonell! Lykke kommer i semi-transparente farger som reflekterer i lyset og det er et must for et hvert ansikt denne sommeren!


Vi ønsket også å fremheve håndverket i vår første kolleksjon med Mio. Denne solbrillen er tidløs med en vintage-estetikk og en nøkkelformet nesebro. Vi moderniserte formen ved å velge polert og tykt innramming i acetat. Denne innfatningen er et must og man kan ha den i tre forskjellige farger gjennom de ulike sesongene år etter år.


It-solbrillen
Hvis vi kun skal velge én stil som representerer motetrender for denne sommeren er Uno! Rektangelformede innfatninger har blitt båret av alle trendy folk i mange varianter under moteuken. Designet kjennetegnes som en smal, liten brille med mykt avrundede vinkler eller superspisse kanter. Uno er den perfekte balansen mellom kul og casual, men gir det lille ekstra til stilen din. Du kan til og med matche antrekket ditt til rammene som kommer i svart, vintage brun og blå krystall.


Den nostalgiske
Briller og solbriller er essensielt i hverdagen vår, men vi ønsker også at de skal passe til antrekket vårt eller være et statement som vi uttrykker oss med. Hos Okkult handler det om balanse og kontraster og dette tenkte vi på da vi lagde Kornelis. Kornelis har en kompleks konstruksjon med et moderne utseende. Den firkantede metallformen er dekket med acetat i de klassiske fargene havana og rosa krystall for å fremheve dine øyne. 70-tallsstemningen som Kornelis gir gjør deg unik og vi mener det er tidenes statement solbrille!


Alle våre solbriller koster 990,– og kan kjøpes med styrke til 1990,–. Okkult tilbyr også gratis synssjekk om du trenger din brillestyrke. Butikken vår finner du i Hegdehaugsveien 34 i Oslo, eller her i vår nettbutikk. Vi har fri frakt og retur i hele Norge.