10.000+ fornøyde kunder | Fri frakt og retur
Designet i Oslo | Kvalitetsbriller til fast pris

Vi har åpnet ny butikk på Ski Storsenter!

Etter å ha levert over 3000 briller til våre kunder i Oslo tar vi steget videre, og åpner vår andre butikk på Ski Storsenter. Vi ser frem til å opprette flere nye kunderelasjoner og levere høykvalitetsbriller til enda flere mennesker!


Vår nye butikk på Ski Storsenter finner du i 2. etasje, ny del

    4.7/5, 300 anmeldelser


Vi har åpnet ny butikk på Ski Storsenter!

Etter å ha levert over 3000 briller til våre kunder i Oslo tar vi steget videre, og åpner vår andre butikk på Ski Storsenter. Vi ser frem til å opprette flere nye kunderelasjoner og levere høykvalitetsbriller til enda flere mennesker!

Vår nye butikk på Ski Storsenter finner du i 2. etasje, ny del

    4.7/5, 300 anmeldelser

Vår største butikk hittil!


Vi ser veldig frem til å ta deg i mot i vår helt nye butikk, som blir vår største hittil. I tillegg til å kunne utforske hele vår kolleksjon med optiske briller og solbriller, vil butikken bestå av to synsrom. Her vil vår optiker og våre optikerassistenter kunne tilby gratis synssjekk og utvidet øyehelseundersøkelse. Se våre briller

I hjertet av Follo finner du Ski Storsenter

Ski Storsenter har 145 butikker og spisesteder, et kurs- og konferansehotell, kino, bibliotek, bowling, helhetsterapi, legesenter og tannlegesenter. 

Senteret ligger sentralt i Ski med tog og buss som stopper like ved hovedinngangen til senteret. Ski Storsenter ligger i tilknytning til Thon Hotel Ski, og det er 2000 gratis parkeringsplasser på senteret.

Om Okkult

Okkult er et norsk merke og en motreaksjon til en utdatert brillebransje - en bransje preget av høye priser og kompliserte tilvalg. 


Alle våre briller er egenprodusert skandinavisk design, i premium kvalitet. Vi ønsker å skifte fokus fra overprisede merkevarebriller, og over til deg som person og kunde. Hvorfor? Fordi alle har rett til å se bra og se bra ut - uten at det koster skjorta. Dette gjør vi ved ved å hoppe over dyre mellomledd og heller gå rett til produsentene. 


Vi tilbyr høykvalitets briller med styrke, solbriller og blålysbriller til faste, rimelige og transparente priser.

Har du noen spørsmål?
Vi her for å hjelpe deg! 

Se de mest stilte spørsmålene her eller chat med oss.
Hva er progressive briller?
Progressive briller, også kjent som multifokale briller, er en type briller som gir en jevn overgang mellom ulike fokusområder, noe som gjør at du kan se klart på forskjellige avstander uten å bytte briller.
Hvordan kan jeg venne meg til progressive briller?
For å venne deg til progressive briller, begynn med å bruke dem så mye som mulig i begynnelsen. Øv deg på å se gjennom de ulike fokusområdene ved å bevege øynene og ikke hodet. Gi deg selv litt tid, og vær tålmodig. Sørg også for at brillene er korrekt tilpasset av en profesjonell.
Hvordan velger jeg de riktige progressive brillene for meg?
For å finne de beste progressive brillene for deg, besøk vår optikerassistenter eller optiker for en grundig synssjekk og rådgivning. De vil kunne veilede deg gjennom valget av progressive briller og hjelpe deg med å finne den ideelle løsningen for dine synsbehov. Prøv flere par før du bestemmer deg, og ta hensyn til dine preferanser, livsstil og budsjett når du velger materiale og design.
Er progressive briller dyrere enn briller med enkeltstyrke?
Progressive briller kan være dyrere enn enkle en- og bifokale briller. Men de gir en alt-i-ett-løsning og eliminerer behovet for flere par briller for ulike formål, noe som kan gjøre dem mer kostnadseffektive på lang sikt.
Hva slags briller tilbyr Okkult?
Vi tilbyr briller med både briller med enkeltstyrke og progressive briller, samt solbriller og blålysbriller. Alle brillene er vårt egen design, og du finner de ikke noen andre steder enn hos oss. Du finner alle briller på okkult.com eller i butikken på Ski Storsenter og i Hegdehaugsveien 34, Oslo. Progressive briller kan kun kjøpes i våre fysiske butikker.

Book synssjekk her: