Over 10.000+ fornøyde kunder | fast pris | fri frakt og retur

Alt du trenger å vite om progressive briller

Hos Okkult får du alltid fast lav pris på progressive briller. For kun 4990 kr får du håndlagde briller i skandinavisk design, der alle glass inkluderer 100% UV-beskyttelse, anti-ripe, anti-refleks og hydrofobisk coating - uten overraskende tillegg. 


Progressive briller får du kun kjøpt i vår fysiske butikk.

    4.7/5, 300 anmeldelser


Alt du trenger å vite om 
progressive briller

Hos Okkult får du alltid fast lav pris på progressive briller. 
For kun 4990 kr får du håndlagde briller i skandinavisk design, 
der alle glass inkluderer 100% UV-beskyttelse, anti-ripe, 
anti-refleks og hydrofobisk coating - uten overraskende tillegg. 

Progressive briller får du kun kjøpt i vår fysiske butikker.

    4.7/5, 300 anmeldelser

Store prisforskjeller på progressive briller

Flere tusen nordmenn bruker mer enn 10.000kr per brille, viser en undersøkelse gjennomført av Nettavisen. Deres store pristest viste også at flere norske optikerkjeders anbefalte brilleglass varierer så enormt i pris, at den dyreste er 5 ganger så dyr som den billigste!

Snittprisen på progressive glass er på hele 8173 kr, der den dyreste kjeden anbefaler brilleglass til ville 12.000 kr - og dette er priser uten innfatning! Til sammenligning, koster våre progressive briller inkludert innfatning kun 4990 kr!

Okkult har faste lave priser - uten overraskelser

Vi er opptatt av å være transparente overfor våre kunder og tilbyr derfor alle våre briller til faste priser, uten overraskende tillegg. Enten om det er optiske briller eller solbriller, så kan du forvente høy kvalitet, godt design og lave priser når du handler hos Okkult. 

Alltid gratis synssjekk!

Vi mener at det ikke skal koste deg noe å finne brillestyrken du trenger. Med årene forandrer synet ditt seg, og med det følger behovet for en ny synssjekk. 


En synssjekk er en nøyaktig og effektiv måte å finne brillestyrken din på. Vi tilbyr også en utvidet synstest for vurdering av øyehelsen din hvis du har behov for det. 


Hva er fordelene med progressive briller?

Progressive briller byr på flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle en- og bifokale briller.

Komfort

Progressive briller tilbyr en jevn overgang mellom ulike synsområder, noe som gir en mer naturlig synsopplevelse. Du slipper å bevege hodet for å finne riktig synsfelt, noe som reduserer belastningen på øynene og nakken.

Estetikk

Progressive briller har ingen synlige linjer eller skiller mellom fokusområdene, noe som gir et mer diskret og moderne utseende enn bifokale og trifokale briller.

Kostnadseffektivt

Selv om progressive briller kan være dyrere enn briller med enkeltstyrke, er de en god økonomisk løsning for de som vanligvis trenger flere par briller for ulike formål. Med progressive briller får du en alt-i-ett-løsning.

Tilvenning til progressive briller

Det kan ta litt tid å venne seg til progressive briller, spesielt hvis det er første gang du bruker dem. Her er noen tips for en smidig tilvenning:

Tilpasning

Progressive briller tilbyr en jevn overgang mellom ulike synsområder, noe som gir en mer naturlig synsopplevelse. Du slipper å bevege hodet for å finne riktig synsfelt, noe som reduserer belastningen på øynene og nakken.

Gode råd for bruk av progressive briller

Begynn med å bruke brillene så mye som mulig i begynnelsen. Dette vil hjelpe øynene dine med å bli vant til de nye glassene. Øv deg på å se gjennom de ulike fokusområdene ved å bevege øynene og ikke hodet.

Om Okkult

Okkult er et norsk merke og en motreaksjon til en utdatert brillebransje - en bransje preget av høye priser og kompliserte tilvalg. 


Alle våre briller er egenprodusert skandinavisk design, i premium kvalitet. Vi ønsker å skifte fokus fra overprisede merkevarebriller, og over til deg som person og kunde. Hvorfor? Fordi alle har rett til å se bra og se bra ut - uten at det koster skjorta. Dette gjør vi ved ved å hoppe over dyre mellomledd og heller gå rett til produsentene. 


Vi tilbyr høykvalitets briller med styrke, solbriller og blålysbriller til faste, rimelige og transparente priser.

Har du noen spørsmål?
Vi her for å hjelpe deg! 

Se de mest stilte spørsmålene her eller chat med oss.
Hva er progressive briller?
Progressive briller, også kjent som multifokale briller, er en type briller som gir en jevn overgang mellom ulike fokusområder, noe som gjør at brukeren kan se klart på forskjellige avstander uten å bytte briller.
Hvordan kan jeg venne meg til progressive briller?
For å venne deg til progressive briller, begynn med å bruke dem så mye som mulig i begynnelsen. Øv deg på å se gjennom de ulike fokusområdene ved å bevege øynene og ikke hodet. Gi deg selv litt tid, og vær tålmodig. Sørg også for at brillene er korrekt tilpasset av en profesjonell.
Hvordan velger jeg de riktige progressive brillene for meg?
For å finne de beste progressive brillene for deg, besøk en øyelege eller optiker for en grundig synsundersøkelse og rådgivning. De vil kunne veilede deg gjennom valget av progressive briller og hjelpe deg med å finne den ideelle løsningen for dine synsbehov. Prøv flere par før du bestemmer deg, og ta hensyn til dine preferanser, livsstil og budsjett når du velger materiale og design.
Er progressive briller dyrere enn briller med enkeltstyrke?
Progressive briller kan være dyrere enn enkle en- og bifokale briller. Men de gir en alt-i-ett-løsning og eliminerer behovet for flere par briller for ulike formål, noe som kan gjøre dem mer kostnadseffektive på lang sikt.
Hva slags briller tilbyr Okkult?
Vi tilbyr briller med både briller med enkeltstyrke og progressive briller, samt solbriller og blålysbriller. Alle brillene er vårt egen design, og du finner de ikke noen andre steder enn hos oss. Du finner alle briller på okkult.com eller i Hegdehaugsveien 34, Oslo. Progressive briller kan kun kjøpes i vår fysiske butikk.

Se våre briller

Book synssjekk her: