10.000+ fornøyde kunder | Fri frakt og retur
Designet i Oslo | Kvalitetsbriller til fast pris
Synssjekk hos Okkult Ski

Gratis synssjekk

    4.7/5, 300 anmeldelser

På tide å sjekke synet? 👓 
Hos Okkult får du alltid gratis synssjekk.

Okkult er en innovativ brille- og optikerkjede der kvalitet og design står i fokus, hånd i hånd med faste, rimelige priser. 

Vi åpner 1. august: 
Ski Storsenter, 2. etage - ny del
Synssjekk hos Okkult Ski

Gratis synssjekk

    4.7/5, 300 anmeldelser


På tide å sjekke synet? 👓 
Hos Okkult får du alltid gratis synssjekk.

Okkult er en innovativ brille- og optikerkjede der kvalitet og design står i fokus, hånd i hånd med faste rimelige priser. 

Ski Storsenter, 2. etage - ny del

Lenge siden du har sjekket brillestyrken din?

Vi mener at det ikke skal koste deg noe å finne brillestyrken du trenger. Med årene forandrer synet ditt seg, og med det følger behovet for en ny synstest. 

En synsjekk er en nøyaktig og effektiv måte å finne styrken din på. Vi tilbyr også en utvidet synstest for vurdering av øyehelsen din hvis du har behov for det. Brilleseddelen lagres på din kundekonto, så du alltid vet hvor du finner den. 

Trenger du en øyehelseundersøkelse?

Ved samsynsproblemer, synstap eller andre spesielle behov foretar en erfaren optiker en utvidet synsundersøkelse. 


Optikeren vil kartlegge din synsstatus, blant annet ved vurdering av øyemotorikk/samsyn og generell øyehelse. Les mer her.

Om Okkult

Okkult er et norsk merke og en motreaksjon til en utdatert brillebransje - en bransje preget av høye priser og kompliserte tilvalg. 


Alle våre briller er egenprodusert skandinavisk design, i premium kvalitet. Vi ønsker å skifte fokus fra overprisede merkevarebriller, og over til deg som person og kunde. Hvorfor? Fordi alle har rett til å se bra og se bra ut - uten at det koster skjorta. Dette gjør vi ved ved å hoppe over dyre mellomledd og heller gå rett til produsentene. 


Vi tilbyr høykvalitets briller med styrke, solbriller og blålysbriller til faste, rimelige og transparente priser.

Har du noen spørsmål?
Vi her for å hjelpe deg! 

Se de mest stilte sprøsmålene til høyre, eller chat med oss.
Hva er en synssjekk?
Under en synsjekk finner vi brillestyrken din, raskt og nøyaktig. 

Våre spesialtrente optikerassistenter innleder synssjekken med å kartlegge synsstatus. Deretter foretas en objektiv styrkemåling ved hjelp av en autorefraktor for å få en indikasjon på avstandsstyrken din.

Til selve styrkesjekken benyttes et svært nøyaktig system som med bistand fra optikerassistenten finner din optimale brillestyrke i løpet av få minutter. Optiker vil se over resultatene. 

På bakgrunn av en rekke synsrelaterte spørsmål i starten av synssjekken, eller dersom det oppdages avvik, fanger systemet opp et eventuelt behov for utvidet undersøkelse hos optiker 
Hvor lang tid tar en synssjekk? 
15 minutter
Hva er en øyehelseundersøkelse?
Har du samsynsproblemer (skjeling eller dobbeltsyn), synstap på et eller begge øyne, har andre underliggende problemer, eller rett og slett bare er nysgjerrig på hvordan det står til med øyehelsen din anbefaler vi deg å ta en synsjekk+øyehelseundersøkelse.

Optikeren vil kartlegge din synsstatus, blant annet ved vurdering av øyemotorikk/samsyn og generell øyehelse, og foretar som optikerassistenten en elektronisk styrkemåling før styrken måles på tradisjonell måte.

Ved hjelp av et funduskamera vurderes den sentrale delen av netthinnen, hvor skarpsynet og synsnerven er lokalisert, og et spaltelampemikroskop benyttes for å se på tilstanden i øyets fremre del.

Vår optiker har tilgang til diagnostiske medikamenter for grundig undersøkelse av netthinnen, og som et hjelpemiddel når det av ulike grunner er vanskelig å finne rett styrke.

Øyets indre trykk blir rutinemessig målt ved hver undersøkelse hos kunder over 40 år.

Optikeren har henvisningsrett og vil ved behov henvise deg videre til en øyelege.
Hvorfor er synssjekken gratis?
Vi mener at det ikke skal koste deg noe å sjekke brillestyrken din. Derfor har vi som eneste aktør i Norge gratis synsjekk. 
Hva slags briller tilbyr Okkult?
Vi tilbyr briller med styrke (enstyrke og progressive), solbriller og blålysbriller. Alle brillene er vårt egen design, og du finner de ikke noen andre steder enn hos oss. Du finner alle briller på okkult.com eller i Hegdehaugsveien 34, Oslo.

Se våre briller